30 godina postojanja brenda “MAJA”, 28.09.2024.

30 godina postojanja brenda “MAJA”, 28.09.2024.

Dragi naši prijatelji,
poštovane kolege,

Svih ovih godina smo rasli i razvijali se u saradnji sa svima vama, zato u ovoj godini želimo da slavimo baš sa vama za nas značajan jubilej – 30 godina postojanja brenda “MAJA”.

Oftalmologija je naš put, imali smo viziju, koračali smo hrabro i stigli do dana kada možemo reći da je priča iz 1994. stigla do brenda. Postali smo prepoznatljiv brend u domenu očne struke, brend koji učestvuje u postavljanju standarda, ali ih i pomera ka boljem, stalno. Uvek smo težili da budemo u korak sa svetom, da svetska oftalmologija bude i na našoj adresi. Počeli smo od male porodične optike, preko ordinacije za očne bolesti do osnivanja “Klinike Maja”. Taj put traje 30 godina, ali nastavlja se i širi se. Želimo da od ove godine napravimo iskorak, da našu uspešnu praksu proširimo. Uskoro ćemo otvoriti Dom zdravlja “Maja” i Specijalnu bolnicu za hirirugiju “Maja” u okviru MAJA MEDICAL GROUP, naše nove medicinske ustanove koja će pružati širok spektar zdravstvenih usluga, od rane dijagnostike i radiologije, pa sve do hirurgije. Ali o ovome ćemo tek pričati.


Ovom prilikom želimo da sa vama podelimo odluku organizacionog odbora za obeležavanje jubileja. Odlučili smo da 30 godina postojanja i rada pored slavljeničkog dela obeležimo i onako kako smo navikli, radno. Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na dogadjaj u okviru obeležavanja jubileja koji će imati specijalni program stručnog karaktera u vidu kursa.

Kurs je akreditovan od strane Zdravstvenog Saveta Srbije pod akreditacionim brojem A-1-1473/24.
-Predavači 12 bodova,
-Šlušaoci 6 bodova.

Kurs će se održati 28.09.2024. godine u kongresnoj sali Specijalne bolnice za oftalmologiju “Klinika Maja” sa početkom u 11 časova.

Molimo vas da rezervišete datum i budete deo ovog za nas posebnog trenutka.

Srećni smo što ćemo zajedno obeležiti ovaj važan korak za našu instituciju i za lokalnu zajednicu.


Više detalja o događaju, uključujući i predavače, možete videti na preliminarnom programu
OVDE.


Za sve učesnike  kotizacija je GRATIS.

Molimo Vas da popunite formular ispod:

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.

SHARE IT: